Gå til indhold

31-1-2023: Lokalegennemgang i fløj R

Over fem dage i uge 2 blev fløj R’s lokaler gennemgået fra top til bund og ned i de mindste detaljer og funktioner af de medarbejdere, der i marts flytter ind i den nye bygning.

I uge 2 begyndte den systematiske lokalegennemgang af størstedelen af alle rum i fløj R. Under lokalegennemgangen logges alle fejl og mangler i rummene i Dalux-systemet ud fra en tjekliste på iPad. Efterfølgende kan fejl og mangler nemt sorteres og grupperes, fx ud fra deres karakter eller lokation, så de kan prioriteres og afhjælpes.

Lokalegennemgangen blev foretaget af repræsentanter fra alle flyttende afdelinger og af medarbejdere fra tværgående funktioner, der også får deres gang i den nye fløj, herunder Service, Apoteket, Sygehusapoteket og Teknisk afdeling. De gik grundigt til værks over en hel dag hver især i den nye bygning. Tilbagemeldingen var positiv og konstruktiv – repræsentanterne syntes, det var godt at se de lokaler, man fremover skal arbejde i, og gennemgangen gav både en bedre rumforståelse og stof til overvejelser om nye arbejdsgange, som man tager med tilbage til sin egen afdeling.

Medarbejderne gennemgik eksempelvis, om lys og stikkontakter virker, om solafskærmning og diskretionspersienner fungerer, vandhaner og afløb, om vinduer kan eller skal kunne åbnes, om døre åbner hensigtsmæssigt uden at gå imod noget eller om der skal monteres dørstopper.

FSUH er pt i gang med at evaluere de indrapporterede fejl og mangler og sammen med SUH, USK og KHPT afklare, hvad der skal udbedres.

Oprindeligt var der planlagt en anden runde lokalegennemgang i uge 6, men fordi første runde blev gennemført så grundigt og der nu arbejdes videre med første rundes indmeldinger, så planlægges der nu med en anden runde lokalegennemgang for mindre grupper i uge 9.

Det fastholdes, at der skal foretages en klinisk gennemgang og godkendelse, før der gives ”go” til indflytning i fløj R.