Gå til indhold

Lindrende palliativ behandling

Se kontaktoplysninger
BørneUngePalliation, Region Sjælland er et udkørende team for børn og unge med livsforkortende sygdom og deres familier.

Specialiseret palliation til børn og unge

Det palliative team for børn og unge er tværfagligt og dækker hele Region Sjælland. Teamet består af læge, sygeplejersker, socialrådgiver, psykolog og diætist.

Teamet arbejder familieorienteret og vores kerneopgave er at være med til at skabe livskvalitet for hele familien. 

Vi samarbejder med patientens behandlende læge på sygehuse og hospitaler i Region Hovedstaden- og Sjælland og kan facilitere kompleks behandling i hjemmet.

Teamet yder tilsyn, hvis barnet eller den unge er indlagt, og følger patienten til livsafslutning i hjemmet med specialbehandling og specialudstyr.

Vi tilbyder døgndækkende telefonservice til familie og samarbejdspartnere, når et barn eller ung er terminal. Ligesom vi også følger familien efter et barns død.

 

Det palliative team består af læge, psykolog, diætist, socialrådgiver og sygeplejersker.

Kontakt

Adresse

Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Børne- og Ungeafdelingen

Palliativt team for børn og unge, Region Sjælland

Sygehusvej 18A, 1. sal

4000 Roskilde

Ring til os

Skriv til os

Digital post

Øvrig information

BørneUngePalliation, Region Sjælland er et udkørende team for børn og unge med livsforkortende sygdom og deres familier.

Hvis du kontakter os, og din henvendelse ikke indeholder fortrolige og personfølsomme oplysninger som CPR-nummer og sygdomsinformation, kan du skrive til os på mail, ellers brug venligst Digital post.

Du kan også kontakte os via Min Sundhedsplatform, hvis barnet eller den unge allerede har kontakt til afdelingen.